{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

5 romans - bevat: De muggen . Het gevaar . De coladrinkers . De engelse les . De weg naar de Ardennen - Jos Vandeloo

bevat: De muggen . Het gevaar . De coladrinkers . De engelse les . De weg naar de Ardennen

KORTE INHOUD

De muggen (1973) David Wijsman is een jood uit de diaspora, bedrijvig in de Antwerpse diamantnijverheid. Drie vrouwen beïnvloeden zijn leven: zijn onverschillige niet-joodse vrouw Nora, het meisje Greet en zijn moeder.

Het gevaar (1960) Dit is de beklemmende geschiedenis van drie mannen die door radioactieve straling worden besmet. Het is een sombere, profetische allegorie van een nucleaire ramp en de nasleep ervan.

De coladrinkers (1968) Een vrijmoedige roman over de problematiek van jongeren in de late jaren zestig. 'het is leerzaam te zien hoe men als begaafd auteur erotische scènes met de nodige vrijmoedigheid kan beschrijven zonder dat dit direct vulgair en ordinair wordt…'

De Engelse les (1980) In deze meeslepende roman wordt indringend de vreemde relatie tussen een wat oudere vrouw en een jongeman beschreven. De jongen gaat nog naar school. De alleenstaande vrouw geeft avondles Engels. Zo komen ze met elkaar in aanraking.

De weg naar de Ardennen (1988) Een man loopt bij een verkeersongeval zware verwondingen op. Tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis heeft hij een zee van tijd om na te denken over zijn leven. Steeds meer blijven zijn gedachten echter hangen bij een vroegere geliefde. Hij besluit, als hij hersteld is, naar haar op zoek te gaan. Het wordt een reis vol verrassingen.

Details

Originele verkoopprijs: € 17.5Uitgever: WPG Uitgevers Belgie NV1998538 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022314618ISBN-13: 9789022314616

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
Boeken van JewelsteLierProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 100 / 1001 tot 3 dagen
- Vraag meer info aan verkoperSoftcover

Slecht 1 oppervlakkig leeskreukje in rug, pagina's licht vergeeld, cover gaaf, niet in de tekst gemarkeerd, geen scheuren, geen losse pagina’s, goed exemplaar.

€ 5
FranssoniusmapSTongerloProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 7 / 72 tot 3 dagen
- Vraag meer info aan verkoperBoek

Mooi exemplaar, kleine kreuk op achterkant, niet storend. Met opdracht van auteur

€ 5

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)