De rasta revelatie - J. Shakespear

een spirituele thriller

Originele nieuwprijs: € 22.5

KORTE INHOUDIn Kingston, Jamaica wordt Ras Fire vermoord, een Hollandse rastaman met bijzondere gaven. Een ordinaire roofmoord, zegt de politie, maar dat weigert Johan Bode te geloven. Hij weet dat Ras Fire grote plannen koesterde in Jamaica. Samen met de elders van Mystical Roots wilde hij rastafari terugbrengen naar de wortels van de beweging.
Johan besluit de zaak ter plaatse te onderzoeken. Het wordt een trip vol natuurlijke mystiek, op het ritme van de reggae, gelardeerd met tal van betekenisvolle songs. Geleidelijk ontvouwt zich de geschiedenis van een volk en van de meest invloedrijke zwarte vrijheidsbeweging van de twintigste eeuw, rastafari. Stap voor stap ontsluiert Johan ook de waarheid achter de moord op Ras Fire. Hij komt de dader op het spoor, maar die blijft hem telkens een stapje voor, tot in het Beloofde Land, Ethiopië.
De Rasta Revelatie is een spirituele thriller. Niet zozeer de dader dan wel het motief is de drijvende kracht achter het verhaal. De revelatie uit de titel geldt net zo goed de oplossing v...
2008Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 22.5

Categorie

Details

2008Uitgever: Houtekiet429 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9089240039ISBN-13: 9789089240033