2 De vallei van de paarden - Jean M. Auel

KORTE INHOUD

Ayla heeft de Stam van de Holebeer, waar zij is opgegroeid, moeten verlaten. Eenzaam en verdrietig trekt zij door het barre prehistorische land van 35.000 jaar geleden, op zoek naar de Anderen, het volk van haar vader en moeder. Maar als de winter nadert, moet ze beschutting zoeken in een grot in een afgelegen vallei. Door haar kracht en vindingrijkheid weet ze te overleven en sluit ze zelfs vriendschap met de dieren. Als ze op een dag een zwaargewonde jongeman vindt, komt ze voor een keuze te staan. Moet ze haar vertrouwde eenzaamheid inruilen voor de onzekerheid van menselijk gezelschap?

Jean M. Auels magistrale serie De Aardkinderen vertelt het verhaal over het ontzagwekkende mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om te overleven in de prehistorie. Haar boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische wereld van Ayla en haar tijdgenoten. Jean Auel ontving de Publieksprijs voor het Nederlandse Boek.

'De lezer raakt onherroepelijk in de ban.' -Algemeen Dagblad
'...
2002Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

2002Uitgever: BrunaVertaler: G. SnoeyReeks: De Aardkinderen591 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022986195ISBN-13: 9789022986196