Instituut voor briljante mislukkingen - Paul Iske; Paul Louis Iske

Maak ruimte om te experimenteren, innoveren en leren

Originele nieuwprijs: € 25

KORTE INHOUD

In ‘Instituut voor Briljante Mislukkingen’ laat hoogleraar Paul Louis Iske zien hoe je ruimte kunt maken om te experimenteren, innoveren en leren. ‘Van fouten maken kun je leren.’ ‘Ondernemen is vallen en opstaan.’ Uitspraken waar je het moeilijk mee oneens kunt zijn, en toch blijkt het in de praktijk niet zo eenvoudig. Meer dan ooit richten we ons op succes en zijn we erop ingesteld alle sporen van onze fouten en mislukkingen zo snel mogelijk uit te wissen.

Dat is niet alleen jammer, maar zelfs gevaarlijk, zegt hoogleraar Paul Louis Iske. Juist in onze complexe en dynamische samenleving moeten we open zijn over gemaakte fouten en ze grondig analyseren om herhaling te voorkomen. Onze angst voor mislukking werkt bovendien belemmerend voor creatieve ideeën en innovatie.

In dit verrassende en meeslepende boek lees je hoe je als organisatie een open cultuur creëert waarin je verder komt doordat je fouten durft te maken. ‘Het Instituut voor Briljante Mislukkingen’ laat zien hoe je vermijdbare mislukkingspatronen he...
2018Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 25

Categorie

Details

2018Uitgever: Atlas Contact240 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9047011465ISBN-13: 9789047011460