Het recept van mijn leven - Igor Daems

24 unieke verhalen en gerechten vol herinneringen

Originele nieuwprijs: € 21.95

KORTE INHOUD

Het recept van mijn leven is veel meer dan een kookboek. In dit boek vertellen 24 bekende en minder bekende mensen bijzondere verhalen over hun smakelijkste herinneringen. Alle vertellers hebben bovendien een band met Zorgbedrijf Antwerpen: het zijn bewoners van serviceflats en woonzorgcentra, klanten van dienstencentra, familie van medewerkers... Ook de Bekende Vlamingen in dit boek zijn vertrouwd met ons huis.

Je leest niet alleen hun persoonlijke, warme en soms ontroerende herinneringen, maar je krijgt ook telkens het recept, waarmee je zelf aan de slag kan.

Iedereen herkent wel iets in die kleine (of grote) gebeurtenissen van het leven en de gerechten zullen ongetwijfeld bij velen herinneringen oproepen. Noem het een kookboek waar de verhalen achter de recepten voor extra smaak zorgen. Of omgekeerd: lees de levensverhalen die rond een recept zijn opgebouwd. Het is in ieder geval een uniek boek, opgebouwd zoals een levensverhaal, met thema's als kinder- en jeugdjaren, karakter, vriendschap, liefde, (groot)o...
2017Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 21.95

Categorie

Details

2017Uitgever: Standaard Uitgeverij168 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9082605813ISBN-13: 9789082605815