Het is grijs en het schijt op je kop - Bart Groothuis

de impact van zeemeeuwmanagement en nog 40 foute managementstijlen op jouw organisatie

Originele nieuwprijs: € 16.5

KORTE INHOUD

Heb jij ook zo'n last van je manager? Van de zeemeeuwmanager bijvoorbeeld, die schreeuwend aan komt vliegen op jouw afdeling, je opzadelt met zijn shit en vertrekt zonder te helpen?

Veel managers zijn ronduit slechte bazen. Weinig medewerkers zijn blij met hun manager. Slechte managers vertragen projecten, dwarsbomen goede ideeën, bederven de sfeer en werken demotiverend. Daardoor gaat jouw relatie met collega's en klanten er niet op vooruit. Geen wonder dat je met buikpijn naar je werk rijdt.

Op te voeden zijn asociale en contraproductieve bazen niet, maar je kunt ze wel overleven. Hoe je dat doet, kun je lezen in dit boek waarin Bart Groothuis de meest voorkomende managementtypes beschrijft. Een feest van herkenning voor iedere medewerker - en een spiegel voor iedere manager die zich in de verhalen herkent en zijn leven wil beteren.

Bart Groothuis is organisatieadviseur. Zijn devies is om de gewone dingen ongewoon goed te doen, en dat probeert hij ook in zijn adviezen te realiseren. Hij helpt mensen in organ...
2017Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 16.5

Categorie

Details

2017Uitgever: Haystack224 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9461262396ISBN-13: 9789461262394