Het geheim van de pater - Henk van der Vorst

roman

KORTE INHOUD

Jan gaat naar het seminarie. Het is de bedoeling dat hij wordt klaargestoomd als missionaris, maar hij worstelt met het celibaat en met de ongekend snel veranderende samenleving. Hij kijkt op tegen zijn leraar Carel, de motorrijdende pater die naar een mysterieuze bijnaam luistert: de Zwarte Ruiter. Wie is de knappe blondine die bijna dagelijks achterop met hem meerijdt? Als Jan het seminarie uiteindelijk verlaat en kiest voor het burgerleven, kan hij niet vermoeden dat de Zwarte Ruiter nog eens terug in zijn leven komt.

De jonge Sabrina is dol op haar zus Carla. Maar wat is toch het grote geheim van haar zus en haar mysterieuze vriend, die behoorlijk wat ouder is? Zal dit geheim haar leven en de band met haar ouders voorgoed veranderen? Ze besluit het geheim achterna te reizen. In het verre Afrika vindt én verliest ze haar grote liefde. Gekwetst keert zij terug.

Jaren later verliest de kerk haar laatste gelovigen aan een eindeloze reeks misbruikschandalen. Jan blikt terug op zijn seminarietijd. Volkomen onve...
2011zie alle details...

Details

2011Uitgever: Het Schrijversportaal282 paginasISBN-10: 907749068XISBN-13: 9789077490686
Voeg toe aan wenslijstje