Hartig - Véronique De Meyer

Heerlijke recepten voor levensgenieters

KORTE INHOUD

Gezellig tafelen met uw familie of vrienden en samen genieten van verrassende gerechten: dat is proeven van de goede smaak van het leven. Maar ook het bereiden van een lekkere maaltijd zelf kan een grote bron van geluk zijn. Omdat het fijn is om in de keuken de kruidige geuren op te snuiven. En omdat koken ontspant na een drukke dag.
Hartig. Recepten voor levensgenieters geeft u nieuwe culinaire inspiratie. U hoeft geen meesterkok te zijn om met de recepten uit dit boek aan de slag te gaan. Volg gewoon de aanwijzingen en u zult versteld staan van uw culinaire prestaties. Wat dacht u van pittige gamba's met mangodressing, een erwtensoepje mét munt, varkenshaasje in bladerdeeg met champignons of hebt u liever kabeljauw met venkel en tomaat en zwarte chocolademousse met sesamfudge als dessert?
Duik in dit kookboek en maak uw keuze. Zet een swingend muziekje op, schenk uzelf een pittig aperitiefje in en met een snuifje culinair enthousiasme verrast u straks familie en vrienden met een heerlijke maaltijd.
Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

Uitgever: Dela96 paginasTaal: Nederlands