Hard-Core Rap. Parental Advisory: Mook Content - Berger, Arion

KORTE INHOUD

Na een algemene bespreking van de opdracht en werking van het IAB wordt de toegang tot het beroep van accountant of belastingconsulent grondig doorgelicht.
Uiteraard komen de plichtenleer en de tuchtrechtelijke aansprakelijkheid aan bod, maar het boek gaat ook dieper in op een aantal aspecten van de burgerrechtelijke en de strafrechtelijke aansprakelijkheid. Specifieke onderwerpen zoals de plicht tot het beroepsgeheim en de verplichtingen in het kader van de preventieve witwaswetgeving worden uitgebreid besproken.
Dit boek verschijnt in de reeks Fiscaal Compendium , in samenwerking met de Fiscale Hogeschool Brussel. Deze boekenreeks bundelt en structureert informatie van alle takken van het fiscaal recht. Ieder boek in de reeks behandelt een specifieke tak van het fiscaal recht. U krijgt een grondig overzicht van de wetgeving, rechtspraak en de circulaires, voorzien van een diepgaande commentaar van een specialist ter zake, inclusief vele concrete voorbeelden en praktische tips.
De reeks Fiscaal Co...
2001Taal: Engelszie alle details...

Details

2001Uitgever: RIZZOLI INTERNATIONAL PUBLICATIONS SUBS OF RCS RIZZOLI EDITORE CORP128 paginasTaal: EngelsISBN-10: 0789305941ISBN-13: 9780789305947
Voeg toe aan wenslijstje