Handels- en economisch recht in hoofdlijnen - Eric Dirix; Reinhard Steennot; Hendrik Vanhees

Nieuwprijs: € 95

KORTE INHOUD

De tiende editie van dit klassieke handboek geeft een zo relevant mogelijk overzicht van het handels- en economisch recht en is zowel bestemd voor praktijkjuristen als voor studenten.

Het handels- en economisch recht is sinds de vorige editie geen rustig bezit gebleken. Vooral tijdens de afgelopen jaren kwam het wetgevend werk in een stroomversnelling. De kroon op het werk is de invoering van het Wetboek Economisch Recht. Talrijke vertrouwde wetten, zoals de Wet Marktpraktijken, de Mededingingswet, de Wet Betalingsdiensten, de Handelsagentuurwet en de Alleenverkoopwet, vinden thans hun plaats in dit nieuwe wetboek volgens een vernieuwde systematiek.

Voor dit handboek is ook de opname van het recht van de intellectuele eigendom (met uitzondering van het Benelux merken- en modellenrecht) in Boek XI van het WER belangrijk. Daarnaast werden ook nog talrijke andere wetten gewijzigd. Te denken valt aan o.m. de Wet Financiële Zekerheden, de Wet Betalingsachterstand, de Protestwet en de Wet Onbeslagbaarheid Woning Zel...
2014Taal: Nederlandszie alle details...
Nieuwprijs: € 95

Categorie

Details

2014Uitgever: Intersentia537 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9400005180ISBN-13: 9789400005181
Voeg toe aan wenslijstje