Handbook of Western Palearctic Birds - Hadoram Shirihai; Lars Svensson

Volume I & II

KORTE INHOUD

Dit unieke en spectaculaire handboek is de meest complete en uitgebreide fotografische gids van zangvogels in het West-Palearctisch gebied. Het is geschreven door twee befaamde en gerenommeerde ornithologen in de wereld, Hadoram Shirihrai en Lars Svensson. Deze set bevat vrijwel alle informatie over vogelidentificatie waarbij het alle aspecten behandelt qua verenkleden, rui, veroudering en geslacht, met secties over stem- en andere identificatiecriteria voorzien van gedetailleerde taxonomische opmerkingen.

De zangvogels zijn opgedeeld in twee volumes. Het eerste deel beslaat: leeuweriken, zwaluwen, kwikstaarten en piepers, buulbuuls, mussen, roodborstjes, tapuiten, lijsters, prinia's, cisticola's en grasmussen. Het tweede deel beslaat: tirannen, baardmannetjes, mezen, boomklevers, honingzuigers, klauwieren, kraaien, vinkachtigen en gorzen.

De uitzonderlijke teksten gaan vergezeld met een opmerkelijke collectie van meer dan 5.000 foto's, van quasi iedere ondersoort, geslacht, kleurvariatie en leeftijd.
2018Taal: Engelszie alle details...

Categorie

Details

2018Uitgever: Helm1271 paginasTaal: Engels