{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

 • Betaal online of cash
 • Zekerheid en retourbeleid
 • Van antiquariaat tot modern
 • Geen zogenaamde servicekost
 • Geen verborgen verzendkosten
 • Klantenservice (mail en telefoon)
 • Verzending of afhaling bij verkoper
 • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
 • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Hackers - H. Hovers

  KORTE INHOUD

  Groep vrienden Orbyte International. Orbyte International is duizenden standjes dicht op elkaar in een hal zijn gepropt. Ook zijn er gebouwen en hotels waar crews kunnen overnachten tijdens de beurs. Paul ontwikkeld al jarenlang een virtual-reality game en wil een beta tentoonstellen op deze beurs. Dit doet hij in de expihall, een apart gebied van Orbyte International waar experimentele soft en hardware gepresenteerd mag worden. Via een helm komt de speler dan in het spel samen met zijn tegenstander.
  Paul weet zelf dat zijn game miljoenen waard is als hij de goede producers, sponsors tegenkomt en het af is. De beurs begint morgen en Paul merkt dat hij niet op het Orbyte network kan komen, waar zijn computer op aan moet sluiten om verbinding te kunnen maken met het netwerk. Hij vraagt zijn vriend Vincent naar de Systeem Operator (ook wel sysop genoemd) van de beurs te gaan, die hij na veel geode weet te vinden. Ook die heeft een stand op de beurs genaamd bugfree. Hij is heel nors tegen Vincent en zegt dat het hun eigen schuld is en ze zelf de kabels er wel niet goed in hebben zitten. Ondertussen wordt hij ook nog is lasting gevallen door een irritante bewaker, waarvan hij weer helemaal naar de ingang moest om een naamkaartje te halen.
  Daarbij komt hij weer langs de Systeemoperator die hem een floppy geeft, die het dus zelf eigenlijk fout gedaan had. Maar daarbij heeft hij in hen harde schijf gesnuffeld en een deel van Paul zijn spel tegengekomen. Als hij aan Vincent vraagt wat het is verspreekt die zich per ongeluk. Later geeft de systeemoperator de floppy en kan Paul weer op het netwerk.
  De volgende dag bij de beurs krijgt hij al een geïnteresseerde russische klant en het ziet er al veelbelovend uit voor hem. Maar dan komt hij niet meer in het netwerk waar hij zijn spel op heeft staan. Zijn wachtwoord is namelijk gewijzigd en hij heeft een bios-virus, die zijn hele computer waardeloos heeft gemaakt. Hij is gehackt. Door besluipingen en het toevallig horen van een gesprek verdachten Chantal, Vincent, Rex en Assie de SYSOP van tevoren er al van dat hij PAUL’ s systeem heeft gehackt. Eerst geloofde Paul ze niet, maar na een gewijzigd wachtwoord dus wel. Er werd een rechercheteam op ingezet en uiteindelijk bleek de Systeem Operator juist de goeierik te zijn die het wachtwoord er op had gezet om de hacker af te weren, wat ook zijn taak was als systeembeheerder. De echte hacker was de zogenaamde Rus die zo geïnteresseerd was in het spel en wordt opgepakt.

  Details

  Originele verkoopprijs: € 6.42Uitgever: Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.1998125 paginasTaal: NederlandsReekstitel: CyberZoneISBN-10: 9020624040ISBN-13: 9789020624045

  REVIEWS VAN DIT BOEK

  ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
  BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
  KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
  BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
  BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
  Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
  KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
  GEWONE GELEZEN STAAT
  BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
  KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
  MATIGE STAAT
  BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
  KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
  BESCHADIGDE STAAT
  BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
  KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

  Al een account?

  Nog geen account?

  Nog geen account?

  Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

  Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

  Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

  Zoek tussen het grote aanbod.

  Boeken kopen

  Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

  Wenslijstje maken

  Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

  Boeken verkopen

  Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

  Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)