{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Het zesde zintuig - H. Courteney

KORTE INHOUD


Bijzondere verhalen, ervaringen en wetenschappelijke bevindingen die het bestaan van het zesde zintuig verklaren.Voor eenieder die gefascineerd is door het leven na de dood, goeroes, mirakels of paranormale communicatie, levert dit boek het bewijs dat het zesde zintuig echt bestaat. In 1998 had journaliste Hazel Courteney een bijna-doodervaring, die ertoe leidde dat ze paranormale gaven kreeg. In dit boek wil ze achterhalen hoe ze aan die krachten is gekomen, en tegelijkertijd bewijzen dat er wel degelijk zoiets bestaat als het zesde zintuig. Hazel Courteney neemt deel aan de Afterlife Experiments van professor Gary Schwartz en leert dat het bewustzijn de fysieke dood overleeft. Ze gaat te rade bij een professor in de psychiatrie, Stanislav Grof, die haar het verschil uitlegt tussen spirituele crises en psychosen. Ook zoekt ze het verband tussen de verhalen van verschillende mensen die een spirituele crisis hebben doorgemaakt. Ze ontmoet op haar reis mirakelgoeroes' en verneemt van gerenommeerde wetenschappers wat verlichte personen precies zo uniek maakt. Verder brengt haar reis haar bij biofysicus Harry Oldfield, die het bewijs levert dat er zoiets bestaat als energievelden van geesten, en bij de gerenommeerde bioloog Rupert Sheldrake, die een wetenschappelijke verklaring geeft voor mirakels. Een intrigerend boek dat ons een beter inzicht geeft in heden, verleden en toekomst.
Details

Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU2006263 paginasISBN-10: 9044712292ISBN-13: 9789044712292

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
TalternatiefkeSint AmandsParticuliere verkoperBetrouwbaarheid: 1 / 10 tot 4 dagen
- Vraag meer info aan verkoperBoek

BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest niets op aan te merken

€ 8
The King of BooksBrasschaatProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 43 / 431 tot 3 dagen
Vraag meer info aan verkoper

€ 17

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)