Alleen in Londen - H. As-Sjaikh

Originele nieuwprijs: € 22.5

KORTE INHOUD

Ze ontmoetten elkaar tijdens een vlucht van Dubai naar Londen waar ze allemaal een nieuw leven hopen op te bouwen. De Iraanse Lamis, de Libanese Samir en de Marokkaanse Amira.
Samir smokkelt een aapje het land in, Amira haar verhalen over een rijke arabier die haar had laten stikken, Lamis haar tranen om haar scheiding. Het trio ontmoet elkaar weer in Londen waar ze zich in allerlei merkwaardige bochten moeten wringen om te overleven.

'Alleen in Londen' is humoristisch dankzij de hoofdpersonen die in kluchtige scènes belanden en die de meest uiteenlopende karakters hebben.

Amira is een hoer die van luxe om haar heen houdt. Beginnend als arme immigrante, heeft ze nu genoeg geld, sieraden en een dak boven haar hoofd en ze wil voor geen goud terug naar het arme Marokko. Ze is het moederlijke type die iedereen opvangt en heeft een hartsvriendin, de Egyptische Nahid.

Samir heeft stiekem altijd al van mannen gehouden. Hij is er zelfs voor verpleegd in een psychiatrische inrichting. Hoewel hij van plan was slechts een p...
2004Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 22.5

Categorie

Details

2004Uitgever: Singel UitgeverijenVertaler: D. Poppinga319 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9044501232ISBN-13: 9789044501230