Menselijk leiderschap - Guido De Valk

benut in 6 stappen de onbegrensde kracht van het brein

Originele nieuwprijs: € 23.95

KORTE INHOUD

Het brein is superkrachtig, maar wordt helaas op het gebied van leiderschap onvoldoende benut. Terwijl het adequaat managen van het brein zorgt voor leiderschap dat het past bij deze tijd: menselijk leiderschap.

In dit boek helpt Guido managers en managementteams om stapsgewijs het brein optimaal te benutten en hierdoor daadwerkelijk het gedrag dat past bij menselijk leiderschap eigen te maken.

Menselijk leiderschap bestaat uit drie delen. In het eerste deel lees je waarom je met de kennis van het brein de transitie naar de menselijk manager vorm kan geven. In deel twee wordt in zes stappen beschreven hoe je de onbegrensde kracht van het brein kunt benutten. In het derde deel worden twee corporate toepassingen besproken. Na het lezen van het boek weet je wat je moet doen om meer menselijkheid op de werkvloer te krijgen.

Over de auteur:
Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts en heeft vervolgens ruim tien jaar als manager in de zorg- en de overheidssector gewerkt. In 2008 heeft hij De Valk Leadership ...
2017Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 23.95

Categorie

Details

2017Uitgever: B+B160 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9492221691ISBN-13: 9789492221698