Het beste van Adam Sharp - Graeme Simsion

the Best of Adam Sharp

Originele nieuwprijs: € 16.99

KORTE INHOUD

dwarsligger 433

‘Het beste van Adam Sharp’ van Graeme Simsion, bekend van ‘Het Rosie Project’ en ‘Het Rosie Effect’, gaat over liefde, muziek en over in het reine komen met het verleden.

Na twintig jaar krijgt Adam Sharp uit het niets een bericht van Angelina Brown, zijn Eerste Echte Liefde. Samen hadden ze een fantastische tijd in Australië – hij speelde piano in een bar, zij zong – tot Adam terugkeerde naar Engeland. Overvallen door nostalgie – wat als hij wél had gekozen voor Angelina? – beantwoordt Adam het bericht. Is er een tweede leven voor zijn eerste liefde?

De Australische schrijver Graeme Simsion veroverde de wereld met ‘Het Rosie Project’, waarvan de filmrechten zijn verkocht. ‘Het Rosie Effect’ is de opvolger van deze internationale hit. Met Adam Sharp heeft Simsion, naast Don Tillman en Rosie Jarman, wederom een onvergetelijk personage geschapen waarmee hij opnieuw veel lezers zal bekoren.
2016Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 16.99

Categorie

Details

2016Uitgever: Ambo AnthosVertaler: Linda Broeder; Elise KuipReeks: Dwarsligger573 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9049805167ISBN-13: 9789049805166