Het geheim van het peloton - Graeme Fife

Strategie en tactiek in de Tour

Originele nieuwprijs: € 14.95

KORTE INHOUD

Graeme Fife is fulltime schrijver en televisiemaker. Bezeten van de Tour heeft hij alle cols uit de Tour de France bedwongen. Hij publiceerde diverse boeken in Engeland en de Verenigde Staten, waaronder de bestseller Tour de France: The History, The Legend, The Riders.
Alle renners in de Tour de France rijden op dezelfde lichtgewicht fietsen en iedereen staat bloot aan dezelfde omstandigheden. Wat maakt dan dat iemand de Tour de France wint? Welke eigenschappen of omstandigheden geven winnaars die extra impuls? Om daarachter te komen analyseert en beschrijft Graeme Fife de geslepenheid, intelligentie, moraal, competitiegeest, tactische scherpheid en superieure mentale instelling. Gebruikmakend van vele exclusieve interviews met renners als Eddy Merckx, Bernard Hinault en Sean Kelly schetst hij een fascinerend beeld van de complexe wereld van het wielrennen.
2003Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 14.95

Categorie

Details

2003Uitgever: VBK MediaVertaler: Wybrand SchefferReeks: Tirion sport224 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 904390497XISBN-13: 9789043904971