Ferm - van Schie Tirza; Van der Meer Hanneke

KORTE INHOUD

Ferm is een enthousiast, gevoelig jongetje dat HEEL grote ideeën heeft, HEEL boos kan worden en HEEL verdrietig kan zijn. Logisch, want Ferm doet nooit iets half!

Gelukkig heeft hij Haai en wat díe toch allemaal over boosheid te vertellen heeft...

Ferm is een grappig, vertederend en herkenbaar boek voor enthousiaste kinderen met een sterke wil van vier tot ongeveer negen jaar. Een boek dat troost kan bieden en op een luchtige manier handvaten reikt.Wat anderen zeggen over dit boek:

"Wat een ontzettend fijn boek. Lief, stoer, grappig en vooral vanuit zoveel begrip geschreven voor kinderen die snel boos worden." Eva Bronsveld, pedagoog en schrijfster van o.a. Temperamentvolle kinderen.

"Ik heb het een keer of drie gelezen en ben nog net zo, zo niet meer enthousiast. Het is erg leuk om voor te lezen. Er zouden meer van dit soort boeken voor temperamentvolle karakterkindjes mogen zijn!" Annemiek Verbeek, journalist en maker van het opvoedplatform KROOST.

"Een lief, waar en grappig boek. Heel herkenbaar voor mij als o...
2017Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2017Uitgever: VeltmanIllustrator: Hanneke Van der Meer; Saskia van DammeReeks: Ferm36 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9082680319ISBN-13: 9789082680317