Er is wél een alternatief - Rodenburg, Hans / Noortje Thijssen & Koen Bruning (eds.).

postkapitalisme : een einde aan de roofbouw op aarde en mens

Originele nieuwprijs: € 23.99

KORTE INHOUD

Het kapitalisme werkt zo niet. Meer dan twintig denkers laten concreet zien hoe het anders kan. Met bijdragen van o.a. Miriam Rasch, Clarice Gargard, Evelien Tonkens en Koen Haegens.

In Er is wél een alternatief laat een breed scala aan denkers zien hoe we kunnen toewerken naar een eerlijker, duurzamer en democratischer Nederland. De auteurs komen uit diverse maatschappelijke organisaties, de politiek en de academische wereld en nemen verschillende facetten van ons leven onder de loep. Of het nu gaat om de huizen waarin we wonen, de bedrijven waarbij we werken of het voedsel dat we eten: op alle vlakken kan en moet het anders.

Een centrale plaats is gereserveerd voor portretten van mensen die vastlopen in het huidige systeem. Hun ervaringen met bijvoorbeeld milieuvervuiling en het toeslagenschandaal zijn onmisbaar om tot concrete oplossingen te komen.

met bijdragen van: Abel van Gijlswijk, Senna Maatoug, Sophie Bloemen, Thomas de Groot, Melissa Koutouzis, Evelien Tonkens, Louise Elffers, Daan Zandbelt, Koen Haeg...
2023Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 23.99

Categorie

Details

2023Uitgever: Ambo Anthos344 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9026364474ISBN-13: 9789026364471