Cobra - Meyer Deon; van Santen Karina; Vosmaer Martine

Originele nieuwprijs: € 10

KORTE INHOUD

Snel. Dodelijk. Meedogenloos. Kan Griessel hem stoppen?

Het bloedbad bij het luxe gastenverblijf in Franschhoek is het werk van een professional: drie slachtoffers, drie perfecte hoofdwonden. En niet alleen de mysterieuze spugende cobra op de kogelhulzen en het onvermijdelijke mediacircus dat op deze moorden zal volgen zijn voor kapitein Bennie Griessel een voorbode van grote problemen. Twee van de slachtoffers blijken namelijk elitesoldaten. Special Forces.
Griessel zit niet op moeilijkheden te wachten, want hij heeft er al genoeg. Hij drinkt, hij liegt tegen zijn collega's en zijn AA-sponsor en hij had nooit bij Alexa Barnard moeten intrekken. Dat was een kanjer van een fout.

Ellende

In de slaapkamer van het verblijf treft Griessel sporen van een worsteling aan. Het lichaam van een vierde slachtoffer wordt echter niet gevonden. Ontvoering? Tot overmaat van ramp duikt de moordenaar op in Kaapstad en neemt de dubieuze nationale veiligheidsdienst de zaak over.

Bakken vol ellende...
2014Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Originele nieuwprijs: € 10

Categorie

Details

2014Uitgever: BrunaVertaler: Karina van Santen; Martine VosmaerReeks: Benny Griessel346 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9400504179ISBN-13: 9789400504172