De wet van staal - Brandon Sanderson

KORTE INHOUD

24.99 €

Dit boek kopen
= 1 boom geplant!

Driehonderd jaar na de gebeurtenissen in Sandersons trilogie over de Nevelmensen is de wereld van Kelsier, Vin en de andere skaa flink veranderd. Wetenschap en technologie hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt, en de steden zijn nu moderne samenlevingen met spoorwegen, elektrisch licht en zelfs de eerste stalen wolkenkrabbers.

Maar ondanks al deze voordelen spelen Ertsmagie en Ferrochemie nog steeds een belangrijke rol in het herboren land. Ver voorbij de grenzen van het koninkrijk is de magie noodzakelijk voor hen die orde en gerechtigheid proberen te herstellen in de Ruigte.

Zo iemand als Waxillium Ladrian, een Nevelmens die metaal kan duwen met Ertsmagie én zijn lichaam kan beïnvloeden met Ferrochemie. Na twintig jaar in de Ruigte te hebben gewoond, is het tijd voor Wax om zijn wapens neer te leggen en zijn rol als Lord van een van de grote Huizen aan te nemen. Maar hij leert al snel dat de elegante straten van de stad net zo verraderlijk kunnen zijn als de droge steppes van de Ruigte.

Brandon Sanderson ...
Softcover2017Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
24.99 €

Dit boek kopen
= 1 boom geplant!

Categorie

Details

Softcover2017Uitgever: Luitingh-SijthoffVertaler: Rien van der KraanReeks: Wax and Wayne serie320 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9024580021ISBN-13: 9789024580026