De vrouw in de kooi - Jussi Adler-Olsen

Originele nieuwprijs: € 15

KORTE INHOUD

Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt gesommeerd de verdwijning grootscheeps te onderzoeken, maar Merete is van de aardbodem verdwenen.
Brigadier Carl Mørck, hoofd van de afdeling ‘onopgeloste zaken’ Q, forceert na enkele jaren een grote doorbraak in het onderzoek. Samen met zijn assistent Assad is hij een roekeloze crimineel op het spoor die wordt gedreven door haat. Wraak blijkt een cruciale factor in de krankzinnige plot.

De vrouw in de kooi is nu succesvol verfilmd als The Keeper of Lost Causes. Regisseur Mikkel Nørgaard is onder meer bekend van de populaire tv-serie Borgen.

Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

‘Ze...
2019Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 2 wenslijstjes

Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 15

Categorie

Details

2019Uitgever: PrometheusVertaler: Kor De VriesReeks: Serie Q384 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9044640712ISBN-13: 9789044640717