De lange schaduw - Baldacci David; te Lindert Jolanda

Originele nieuwprijs: € 24.99

KORTE INHOUD

FBI-agent Amos Decker, de man met het perfecte geheugen, onderzoekt de brute moord op een federale rechter in haar woning in Florida.

Samen met zijn nieuwe partner Frederica White onderzoekt FBI-agent Amos Decker de brute moord op een federale rechter en haar bodyguard in haar woning in Florida. Rechter Julia Cummins had naar het zich laat aanzien geen vijanden en er zijn ook geen sporen van braak aangetroffen in haar woning. Buren en vrienden die in de buurt wonen hebben niks gezien of gehoord, en ex-man Barry en tienerzoon Tyler hebben beiden een sterk alibi.

Decker moet antwoord zien te vinden op twee vragen. Waarom had de rechter behoefte aan een bodyguard en wat is de betekenis van de boodschap die de moordenaar heeft achtergelaten? Naarmate het onderzoek vordert, loopt het dodental op. Het spoor leidt naar een vroegere presidentscampagne en een onopgeloste misdaad. En naar hebzucht, bedrog, misleiding en corruptie in het centrum van de macht.
2022Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Originele nieuwprijs: € 24.99

Categorie

Details

2022Uitgever: BrunaVertaler: Jolanda te LindertReeks: Amos Decker432 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9400515634ISBN-13: 9789400515635