De 50/50/moorden - Steve Mosby

KORTE INHOUD

Hij verschuilt zich in je huis. Volgt je wekenlang. Weet alles van jou en je partner. En dan slaat hij toe… Wat zou jij doen wanneer de 50/50-moordenaar jou en je geliefde uitkiest om zijn duivelse spel te spelen?

Een psychopaat met een duivelsmasker ontvoert stelletjes en dwingt hen te kiezen wie van hen tot zonsopgang blijft leven en wie niet. De jonge profiler Mark Nelson wordt op zijn eerste werkdag in het team van de succesvolle rechercheur John Mercer meteen in de zaak van de 50/50-moordenaar betrokken. Op de plaats delict ligt het lijk van een verbrande man in bad en vinden ze een verontrustende tekening op de muur van een soort spinnenweb met symbolen. Als een volgend slachtoffer ontsnapt en zich verward en verminkt op het politiebureau meldt, wordt de zoektocht naar diens vriendin een race tegen de klok. Zij moet vóór de ochtend aanbreekt, gevonden worden…

'Het uitgangspunt is wel heel goed, en het verhaal heeft een hoog kippenvelgehalte.' – VN's Detective & Thrillergids

Steve Mosby woont en werkt in Leeds. Hij studeerde psychologie en heeft op de universiteit van Leeds meegewerkt aan een project waarin onderzoek werd gedaan naar sociale veranderingen. Met De 50/50-moorden brak hij internationaal door. Daarna volgden Niemand die je hoort en Wat je niet wilt zien.
Lees verder...
2008Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2008Uitgever: The House of Books B.V.Taal: NederlandsISBN-10: 9085642949ISBN-13: 9789085642947
Voeg toe aan wenslijstje