Familiegids Frankrijk - Dana Facaros; Leonie Glass; Antony Mason; Mike Pedley

Dana Facaros, Leonie Glass, Antony Mason ... [et al.]

KORTE INHOUD

Frankrijk voor het hele gezin
De schitterende diversiteit van Frankrijk garandeert dat elk gezinslid zich vermaakt. Schitterende bergen, spectaculaire grotten, kronkelende rivieren en mooie nationale parken concurreren met statige kastelen, middeleeuwse dorpen en zonnige stranden. In Frankrijk is van alles te zien en te doen en men doet zijn uiterste best om het iedereen naar de zin te maken.
De Familiegids Frankrijk
De Familiegids Frankrijk is de perfecte gids voor een heerlijk ontspannen vakantie met het hele gezin, waarbij zowel culturele bezienswaardigheden als leuke gezinsuitjes aan bod komen. De gids is geschreven voor ouders, met kinderen als leidraad: waar let je op als je met kinderen een bezienswaardigheid bezoekt en wat zijn daar leuke speurtochten en/of spelletjes. Bij de belangrijkste bezienswaardigheden is een praktisch dagplan opgenomen, tijd en plaats voor kinderen om stoom af te blazen, waar je kunt eten, wat er in de buurt nog meer te doen valt en waar de toiletten te vinden zijn!
2013Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2013Uitgever: Unieboek Het SpectrumReeks: Capitool familiegidsen424 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9000310644ISBN-13: 9789000310647