Besmet - Dan T. Sehlberg

Originele nieuwprijs: € 6.99

KORTE INHOUD

Besmet is het eerste deel van een tweeluik dat leest als een nagelbijtend spannend en origineel experiment gebaseerd op een adembenemend concept dat grenst aan sciencefiction.
Samir Mustaf is een Libanese oud-MIT professor wiens dochter Mona door een Israëlische clusterbom om het leven is gekomen. Hij heeft als vergeldingsactie het meest geavanceerde computervirus ooit ontworpen en beraamt een cyberaanval op het financiële systeem van Israël.

Eric Söderqvist, informaticaprofessor aan het Royal Institute of Technology in Stockholm, heeft Mindsurf uitgevonden: een door gedachten bestuurbaar systeem dat mensen met een fysieke handicap in staat stelt over het web te surfen.

Erics vrouw Hanna komt na de uitvinding van haar man te hebben getest in een coma terecht, getroffen door een zeer agressieve en nog onbekende aandoening. De doktoren tasten volledig in het duister. En hoewel iedereen om hem heen denkt dat hij gek is geworden, is Eric ervan overtuigd dat zijn vrouw geïnfecteerd is met een krachtig computervirus d...
2014zie alle details...

1x uitgelicht door verkopers

"Science-fiction bestseller, gloednieuw exemplaar aan een spotprijs!"
Originele nieuwprijs: € 6.99

Categorie

Details

2014Uitgever: Karakter UitgeversVertaler: Corry van Bree352 paginasISBN-10: 904520679XISBN-13: 9789045206790