Bla bla bla - Dan Roam

Wat te doen als woorden niet werken

KORTE INHOUD

In Dan Roams eerste veelgeprezen boek, "The Back of the Napkin", leerde hij lezers hoe ze problemen kunnen oplossen en ideeën verkopen door eenvoudige tekeningen te maken. Nu bewijst hij in "Bla Bla Bla" dat ‘Vivid Thinking’ zelfs nog effectiever is. Deze techniek combineert ons verbale en visuele brein, zodat we sneller kunnen denken en leren, lesgeven en onze collega’s inspireren, en ideeën op een gehele nieuwe manier kunnen waarderen en uitwisselen.
Roam laat zien dat iedereen deze systematische aanpak kan toepassen, van linkerhersenhelfttypes die een hekel hebben aan tekenen tot rechterhelfters die een hekel hebben aan schrijven. Dit is niet gewoon een boek over het verbeteren van communicatie, presentatie en ideevorming; het helpt je bla-bla-bla voorgoed uit je leven te bannen.

Dan Roam adviseerde cliënten zoals Microsoft, Google, Wal-Mart, Boeing, Lucasfilm, The Gap, the US Navy en het communicatiebureau van het Witte Huis. Zijn analyse van de gezondheidszorg werd BusinessWeek’s Beste presentatie van 200...
2012Taal: Nederlandszie alle details...

1x uitgelicht door verkopers

"Fabuleuze aanrader in cartoonvorm over wat als woorden niet werken. Hilarisch!"

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Voeg toe aan wenslijstje

Categorie

Details

2012Uitgever: B+BVertaler: Heiny van den Ham364 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9013109101ISBN-13: 9789013109108