Het verloren symbool - Dan Brown

Originele nieuwprijs: € 8.95

KORTE INHOUD

Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste verborgen geheimen uit de geschiedenis. Zijn goede vriend Peter Solomon, prominent lid van de vrijmetselarij en filantroop, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar.
Solomons kidnapper wil maar een ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht die daardoor vrijkomt overdraagt.

Langdon kan niet anders dan het spel meespelen. Hij krijgt hulp van Katherine, Solomons zus, een vooraanstaand wetenschapper die de kracht van het menselijk denken bestudeert. Lukt het hun de geheimen van Washington te ontraadselen? Want wat hadden de idealen van de geestelijk vaders van de Verenigde Staten gemeen met de denkbeelden van de vrijmetselarij? En kan die kennis Solomons leven en het voortbestaan van de wereld veiligstellen?

2010Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 8.95

Categorie

Details

2010Uitgever: Luitingh-SijthoffReeks: Robert Langdon510 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9024589401ISBN-13: 9789024589401