De reddingsboot - Charlotte Rogan

Originele nieuwprijs: € 17.95

KORTE INHOUD

Waar zou jij toe in staat zijn om te overleven? Het leven van Grace Sachs, een gefortuneerde, ondoorgrondelijke vrouw, verandert voor altijd als de oceaanstomer waarop zij haar huwelijksreis doorbrengt, explodeert. Haar man regelt voor haar een plek op een reddingsboot met een aantal anderen, maar al snel realiseert men zich dat de boot te vol is en dat de groep kleiner moet worden, willen de anderen het overleven. De twee daaropvolgende weken wordt er geroddeld, getroost, samengezworen en verraden, op slechts centimeters afstand van elkaar. Grace' idee over de aangeboren goedheid van de mens raakt danig aan het wankelen.

De reddingsboot is een pageturner, een verhaal over morele dilemma's in levensbedreigende omstandigheden, maar ook over Grace' vastberadenheid om voor haar plaats te vechten - in de boot, en in de wereld.

'Het is zo verfrissend om een boek te lezen dat ambitieus is maar niet moeilijk, en waarin de auteur op de toppen van haar kunnen het materiaal in de hand houdt. Prachtig beheerst en volstr...
2012Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 17.95

Categorie

Details

2012Uitgever: BrunaVertaler: Kees Mollema272 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9056724371ISBN-13: 9789056724375