Black ice - Brad Thor

Originele nieuwprijs: € 22.99

KORTE INHOUD

In Black Ice / Zwart ijs, de elfde thriller in de Scot Harvath-serie van Brad Thor, loopt Scot een man tegen het lijf die hij een jaar eerder dacht te hebben vermoord. Voor fans van Tom Clancy.

In de meedogenloos spannende thriller Black Ice / Zwart ijs van Brad Thor, het elfde deel in de serie met Scot Harvath, wordt het leven van de spion opnieuw op zijn kop gezet. Terwijl Scot nadenkt of hij verder wil met zijn carrière, of zich terugtrekt in Noorwegen met zijn nieuwe vrouw, ziet hij een bekende man uit een café stappen. Een man die hij een jaar geleden heeft vermoord... Het is het begin van een ijzingwekkende achtbaan waarin Scot getest zal worden op manieren die hij niet voor mogelijk had gehouden.
Als zijn missie slaagt, heeft hij voor altijd gewonnen; Als het mislukt, zijn de Verenigde Staten en hun bondgenoten overgeleverd aan een van de meest gevaarlijke spelers van de wereld.

Brad Thor is expert in terrorismebestrijding en weet zijn kennis moeiteloos om te zetten in bloedstollende thrillers vol actie e...
2022Taal: Nederlandszie alle details...

1x uitgelicht door verkopers

"Prachtig boekwerk! Hebbeding voor elke boekenkast"

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 22.99

Categorie

Details

2022Uitgever: XanderVertaler: Peter de RijkReeks: Scot Harvath381 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9401617783ISBN-13: 9789401617789