Be fit, be awesome - Laura Van den Broeck

Originele nieuwprijs: € 22.5

KORTE INHOUD

Iedereen heeft het tegenwoordig druk, waardoor gezond eten en voldoende bewegen vaak onderaan het to-dolijstje belanden. Dit boek leert je hoe je, ondanks een volle agenda, een gezond en fit leven kan leiden.

Laura Van den Broeck is een jonge, dynamische twintiger die als voedingsconsulente dagelijks mensen begeleidt op hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Via haar Instagrampagina @befitbeawesomebylaura deelt ze haar eigen gezonde recepten en workout-tips met duizenden volgers. De recepten in dit boek zijn voor mensen van alle leeftijden die gezond willen leven en zich fit willen voelen, maar daar niet te veel tijd en energie aan willen besteden. Naast de recepten bevat het boek ook workouts die ondersteund worden door video’s. Je kan die workouts gemakkelijk zelf uitvoeren als een gerecht even in de oven zit of op het vuur staat te pruttelen.

Omdat Laura een grote tegenstander is van voedsel weggooien (say no to food waste!), heeft ze de recepten zo samengesteld dat je de restjes weer kan ver...
2019Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 22.5

Categorie

Details

2019Uitgever: VrijdagIllustrator: Laura Noppe168 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9460017436ISBN-13: 9789460017438