4 vriendinnen voor altijd - Ann Brashares

Originele nieuwprijs: € 14.95

KORTE INHOUD

4 vriendinnen voor altijd is het meeslepende en onvergetelijke vierde deel van deze razend populaire serie. Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht.
De zomer staat voor de deur. maar Bridget, Carmen, Lena en Tibby hebben het te druk om elkaar te zien.Een poging om samen de spijkerbroek in te wijden mislukt. En zo begint de zomer zonder dat ze elkaar weer écht gesproken hebben en lief en leed hebben gedeeld. Al snel blijkt dat een grote vergissing.
Want hoewel de meiden een nieuw leven hebben opgebouwd met nieuwe vrienden in een andere stad, kunnen ze niet zonder elkaar. Hun vriendschap is belangrijker dan ze denken, de essentie van wie ze zijn: 4 vriendinnen voor altijd, met of zonder spijkerbroek!
Ann Brashares is een van de succesvolste schrijvers van meidenboeken. 4 vriendinnen, I .spijkerbroek werd in Nederland genomineerd voor de Jonge Jury. Het boek is verfilmd en op dvd verschenen. Ann Brashares heeft haar baan als redacteur inmiddels verruild voor het schrijverschap.
'De magie van de ...
2007zie alle details...
Originele nieuwprijs: € 14.95

Categorie

Details

2007Uitgever: VBK MediaVertaler: Sandra van der Ven348 paginasISBN-10: 9026101120ISBN-13: 9789026101120