De Wolvenvrouw - Adam Armstrong

Originele nieuwprijs: € 17.95

KORTE INHOUD

Een jaar na de dood van haar man mist Ellie Fields hem nog elke dag. Ze maakt zich ook zorgen over haar zoon Josh. Hij heeft zich afgesloten van zijn moeder en spijbelt steeds vaker. Ellie begrijpt wel wat er in haar zoon omgaat; op jonge leeftijd verloor zij zij zelf haar moeder.

De jonge Ellie groeide op in het kleine dorpje Magic met haar moeder Ingrid. Haar haast idyllische jeugd werd verstoord door de komst van rodeoster Hopper Coyne. Ingrid werd verblind door de ruige en aantrekkelijke Hopper, verwaarloosde haar dochter en ging steeds vaker met Hopper mee uit om te drinken en te gokken. Tot de nacht dat de dronken Hopper van de weg af raakte – Ingrid was op slag dood, Hopper werd uit de auto geslingerd en vluchtte.

De kleine Ellie vond troost bij de legende van La Loba, een Indiaanse vrouw die zichzelf in een wolf kon veranderen en haar stam beschermde. La Loba gaf Ellie kracht en moed. Ze vond een nieuw thuis bij Old Josh, de vader van Hopper, en langzaam heelden haar wonden. Samen met Evan Fields kreeg ...
2005Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 17.95

Categorie

Details

2005Uitgever: MeulenhoffVertaler: S. Tate336 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 902254186XISBN-13: 9789022541869