Cartoons 2012 - x

Internationaal Cartoonfestival Knokke-Heist

Originele nieuwprijs: € 16.95

KORTE INHOUD

Ieder jaar worden op het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist de beste cartoons uit binnen- en buitenland voorgesteld. Cartoonisten van over de hele wereld brengen er hun eigen kijk op de actualiteit. Hilarisch, actueel, kritisch, herkenbaar. Soms ontroerend, vaak gewaagd, maar altijd verrassend grappig.
Uit dit uitgebreid aanbod selecteerde Cartoons 2012 voor u de meest markante, spitsvondige of simpelweg de grappigste inzendingen. Grinnik, giechel, lach jezelf een breuk en proest het uit: deze bundel is ongetwijfeld een blijvend plezier voor jezelf, je familie en je vrienden!
Reacties op vorige edities:
‘Het zijn beelden die je bij blijven, en die op hun manier een boodschap brengen die alle richtingen uit kunnen : duidend, grappig, verbolgen, verzettend, constaterend,… Een bijzonder smaakvol bundeltje van even smaakvolle verhaaltjes onder de vorm van een prent. Onvoorstelbaar knap.’ (Boekenbank)

‘Deze rake selectie neemt je mee naar het grandiose rijk van de lach.’ (Zondagsblad)

2012Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 16.95

Categorie

Details

2012Uitgever: DavidsfondsReeks: Internationaal Cartoonfestival Knokke-Heist111 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9058268764ISBN-13: 9789058268761

REVIEWS VAN DIT BOEK