100 mooiste steden van de wereld - Winfried Maass; Anne Benthues; Hans-Joachim Neubert; Elizabeth Haas

een reis door 5 continenten

Originele nieuwprijs: € 17.99

KORTE INHOUD

Dit prachtige boek biedt een wereldreis door de middeleeuwse stadscentra van Europa, langs de bazaars van de Oriënt naar de wolkenkrabbers van het moderne westen. Honderd bijzondere steden worden aangedaan: Parijs met zijn chique boulevards, het sprookjesachtige Marrakech, de eeuwige stad Rome, maar ook het multiculturele Londen, de smeltkroes Caïro, de kunststad Florence en de hoofdstad van de tango, Buenos Aires.

Hoe verschillend de honderd mooiste steden van de wereld ook zijn, ze hebben één ding gemeen. Ze zijn allemaal op een bijzondere manier gestempeld door hun bevolking en hun verleden. Want zonder de prachtige bouwwerken van de heersers van gisteren, zonder de tempels en kerktorens, zonder de stegen in de arbeiderswijken of het bonte leven op de boulevards zouden deze steden niet die specifieke atmosfeer hebben, die de liefhebbers van cultuur, uitgaan en schoonheid zo enthousiast maakt.
2019Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje
Originele nieuwprijs: € 17.99

Categorie

Details

2019Uitgever: Rebo PublishersVertaler: Jesse UltzenReeks: 100 Mooiste256 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9036638461ISBN-13: 9789036638463