{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

De liefdesboom - J. Vandeloo

KORTE INHOUD

’Met de trage onverschilligheid van een dier, niet gebonden door de tijd, draait ze haar hoofd naar rechts. De plek waar het geluid vandaan komt. Heel even knippert ze nerveus met haar amandelvormige ogen, die mat en mysterieus weggezonken liggen tussen de naar voren stekende jukbeenderen. Een ongewoon, vreemd aandoend, bijna exotisch mooi gezicht. Ze staat op, loopt naar het raam en trekt het gordijn opzij. Met haar linkerwang tegen het glas gedrukt, tuurt ze de weg af. Nieuwsgierig en bij voorbaat al sterk geboeid door wat er komen gaat...’

Zo begint De liefdesboom, het langverwachte nieuwe boek van Jos Vandeloo, dat ook de lezer zelf vanaf de eerste pagina boeit en in zijn greep gevangen houdt door de vreemde betovering van het bizarre gegeven.
Een man, drie vrouwen en een boom zijn de hoofdrolspelers in dit hoogst ongewone en fantastische liefdesverhaal, dat een vreemde mengeling brengt van realiteit en magie, passie en onbegrip, verdichting en werkelijkheid. De liefdesboom speelt zich af op twee plaatsen: in de drukte van de grote stad en in de immense eenzaamheid van Niemandshoek, een verafgelegen en verlaten uithoek aan het eind van de bewoonde wereld. In Niemandshoek staat maar één huis, hoog en smal, en het lijkt alsof het is weggeplukt uit een straat in de grote stad. Het huis staat aan het einde van een haast onberijdbare weg, die doodloopt bij een houten voetgangersbrug over de rivier.

De liefdesboom ontrolt zich voor het oog van de lezer als de hedendaagse versie van een noodlotsdrama uit de oudheid.

Details

Originele verkoopprijs: € 17.5Uitgever: WPG Uitgevers Belgie NV1998192 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022314960ISBN-13: 9789022314968

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
FranssoniusmapSTongerloProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 7 / 72 tot 3 dagen
- Vraag meer info aan verkoperBoek - Eerste druk - Handtekening auteur

€ 7

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)