{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Nobelprijswinnaars literatuur - ontdek beschikbare tweedehands boeken

De Nobelprijs voor Literatuur is een bekroning voor het hele literaire werk van een auteur. Ze wordt sinds 1901 jaarlijks uitgereikt. De winnaar ontvangt 1,5 miljoen dollar.

Bekijk alle beschikbare boeken hiervoor

jaarAuteurdescr
1901Sully PrudhommeVoor zijn poëtische composities, die blijk geven van optimistisch idealisme, artistieke perfectie en een zeldzame combinatie van de kwaliteiten van hart en intellect. Originele taal: Frans.
1902Theodor MommsenVoor de grootste levende historische schrijver, in het speciaal voor zijn monumentale werk, Geschiedenis van Rome. Originele taal: Duits.
1903Bjørnstjerne BjørnsonVoor zijn edele, prachtige en veelzijdige poëzie, die zich onderscheidt in frisheid van inspiratie en zeldzame pure spiritualiteit. Originele taal: Noors.
1904Frédéric MistralAls erkenning voor de frisse originaliteit en ware inspiratie van zijn poëtische oeuvre, die het natuurlijke decor en het oorspronkelijke karakter van zijn volk trouw weerspiegelt en bovendien ook voor zijn belangrijke werk als Provençaals filoloog. Originele taal: Occitaans.
1904José Echegaray y EizaguirreAls erkenning voor de vele en briljante composities die, op een eigen en originele manier, de grootse tradities van het Spaanse drama hebben doen herleven. Originele taal: Spaans.
1905Henryk SienkiewiczVoor zijn uitzonderlijke verdiensten als schrijver van epos. Originele taal: Pools.
1906Giosuè CarducciNiet enkel voor zijn uitdiepende en kritische onderzoeken, maar vooreerst als erkenning van de creatieve energie, de frisse stijl en de lyrische kracht die zijn poëtische meesterwerken zo typeren. Originele taal: Italiaans.
1907Rudyard KiplingAls erkenning voor zijn observatievermogen, de originaliteit van zijn verbeelding, de kracht van zijn ideeën en zijn opmerkelijke talent voor het vertellen; eigenschappen die het werk van deze wereldberoemde auteur kenmerken. Originele taal: Engels.
1908Rudolf Christoph EuckenAls erkenning voor zijn welgemeende zoektocht naar de waarheid, zijn scherpzinnige denken, zijn brede wereldbeeld en de warmte en kracht waarmee hij in zijn verschillende werken een idealistische filosofie van het leven heeft ontwikkeld en rechtvaardigt. Originele taal: Duits.
1909Selma LagerlöfAls waardering voor het imposante idealisme, de levendige fantasie en de spirituele perceptie die haar werken karakteriseert. Originele taal: Zweeds.
1910Paul HeyseAls waardering voor het geperfectioneerde artistieke talent, gevuld met idealisme, wat hij tentoonspreidde in zijn lange en productieve carrière als poëet, toneelschrijver, auteur en schrijver van wereldberoemde korte verhalen. Originele taal: Duits.
1911Maurice MaeterlinckAls erkenning voor zijn veelzijdige literaire bezigheden en in het bijzonder voor zijn drama's, die zich onderscheiden door een overvloed aan verbeelding en poëtische verfijndheid die, soms onder het mom van een sprookje, een grote bron van inspiratie zijn, terwijl ze tevens op mysterieuze wijze een beroep doen op de gevoelens van de lezer en diens verbeelding stimuleren. Originele taal: Frans.
1912Gerhart HauptmannHoofdzakelijk als erkenning voor zijn productieve, gevarieerde en buitengewone creaties in het domein van de dramatiek. Originele taal: Duits.
1913Rabindranath TagoreWegens zijn diepgevoelige, frisse en mooie vers, met welke hij zijn poëtische gedachten, uitgedrukt in zijn eigen Engelse woorden, een onderdeel van de Westerse literatuur gemaakt heeft. Originele taal: Bengaals, Engels.
1915Romain RollandAls erkenning voor het indrukwekkende idealisme in zijn literaire werken en de sympathie en liefde voor de waarheid waarmee hij verschillende mensen heeft beschreven. Originele taal: Frans.
1916Verner von HeidenstamAls erkenning voor zijn toonaangevende vertegenwoordiging in een nieuw tijdperk binnen de literatuur. Originele taal: Zweeds.
1917Henrik PontoppidanVoor zijn veelzijdige en rijke poëzie, die zich liet inspireren door nobele idealen. Originele taal: Deens.
1917Karl Adolph GjellerupVoor zijn authentieke beschrijvingen van het tegenwoordige leven in Denemarken. Originele taal: Deens.
1919Carl SpittelerTer appreciatie van zijn epos Olympischer Frühling (Olympische Lente). Originele taal: Duits.
1920Knut HamsunVoor zijn monumentale werk Markens Grøde (Nederlandse titel: Hoe het groeide) Originele taal: Noors.
1921Anatole FranceAls erkenning voor zijn briljante literaire verwezenlijkingen, die gekenmerkt zijn door nobele stijl, een diepgewortelde menselijke sympathie en een echt Gallisch temperament. Originele taal: Frans.
1922Jacinto BenaventeVoor de optimistische manier waarop hij de welgekende traditie van het Spaanse drama voortzette. Originele taal: Spaans.
1923William Butler YeatsVoor zijn immer geïnspireerde poëzie die op een artistieke wijze uiting geeft van de ziel van een geheel volk. Originele taal: Engels.
1924Władysław ReymontVoor zijn grootse nationale epos Chłopi (bekend onder de Engelse titel The Peasants). Originele taal: Pools.
1925George Bernard ShawVoor zijn werk dat wordt gekarakteriseerd door zowel idealisme als humaniteit en het stimulerende satire dat vaak wordt ingegeven door een enkele poëtische schoonheid. Originele taal: Engels.
1926Grazia DeleddaVoor haar idealistisch geïnspireerde werken die een glashelder beeld schetsen van het leven op het eiland waar ze opgroeide en die met diepgang en sympathie ingaan op de menselijke problemen over het algemeen. Originele taal: Italiaans.
1927Henri BergsonAls erkenning van zijn rijk en energieke ideeën en de briljante vaardigheid waarmee deze voorgesteld werden. Originele taal: Frans.
1928Sigrid UndsetHoofdzakelijk voor haar machtige beschrijvingen van het Scandinavische leven in de middeleeuwen. Originele taal: Noors.
1929Thomas MannVoornamelijk voor zijn grootse roman Buddenbrooks, die voortdurend aan erkenning heeft gewonnen als een van de klassiekers van de hedendaagse literatuur. Originele taal: Duits.
1930Sinclair LewisVoor zijn kunstige doortastende en beeldende beschrijven en zijn begaafdheid om, met humor en scherpzinnigheid, nieuwe karakters te creëren. Originele taal: Engels.
1931Erik Axel KarlfeldtVoor zijn poëtisch werk. Originele taal: Zweeds.
1932John GalsworthyVoor zijn onderscheidende vermogen tot vertellen dat hij naar de hoogste vorm brengt in The Forsyte Saga. Originele taal: Engels.
1933Ivan BoeninVoor de strikte kunstzinnigheid waarmee hij de klassiek Russische traditie in proza voortzet. Originele taal: Russisch.
1934Luigi PirandelloVoor zijn gedurfde en geniale reveil van dramatische en pittoreske kunst. Originele taal: Italiaans.
1936Eugene O'NeillVoor de kracht, eerlijkheid en diepe emoties van zijn dramatische werken, die een origineel tragedie-concept belichamen. Originele taal: Engels.
1937Roger Martin du GardVoor de artistieke kracht en waarheid waarmee hij menselijke conflicten verbeelde evenals sommige fundamentele aspecten van het eigentijdse leven in zijn verhalenbundel Les Thibault Originele taal: Frans.
1938Pearl S. BuckVoor haar rijke en waarlijk epische beschrijvingen van het boerenleven in China en voor haar biografische meesterwerken. Originele taal: Engels.
1939Frans Eemil SillanpääVoor zijn diepe begrip van de boerenbevolking in zijn land en de excellentie waarmee hij hun levensstijl en relatie met de natuur heeft geportretteerd. Originele taal: Fins.
1944Johannes Vilhelm JensenVoor de zeldzame kracht en vruchtbaarheid van zijn poëtische fantasie gecombineerd met een intellectuele curiositeit van een moedige wijde blik, frisse creatieve stijl. Originele taal: Deens.
1945Gabriela MistralVoor haar lyrische poëzie, geïnspireerd door machtig gevoel, die haar tot symbool van het idealistische streven van de gehele Latijns-Amerikaanse wereld heeft gemaakt. Originele taal: Spaans.
1946Hermann HesseVoor zijn geïnspireerde schrijven welke, wijl groeiende in durf en penetratie, een voorbeeld vormen voor de klassiek menselijke idealen en hoge kwaliteit van stijl. Originele taal: Duits.
1947André GideVoor zijn begrijpelijke en artistiek significante schrijven, in welke menselijke problemen en condities worden gepresenteerd met een onbevreesde liefde voor de waarheid en scherp psychologisch inzicht. Originele taal: Frans.
1948T.S. EliotVoor zijn voortreffelijke werk als baanbreker in de hedendaagse poëzie. Originele taal: Engels.
1949William FaulknerVoor zijn krachtige en artistiek unieke bijdrage aan de moderne Amerikaanse roman. Originele taal: Engels.
1950Bertrand RussellAls erkenning voor zijn gevarieerde en significante schrijven waarin hij ijvert voor menselijk idealen en vrijheid van mening. Originele taal: Engels.
1951Pär LagerkvistVoor de artistieke vitaliteit en ware onafhankelijkheid van de geest waarmee hij in zijn poëzie antwoorden tracht te vinden op de eeuwige vragen waarmee de mens wordt geconfronteerd. Originele taal: Zweeds.
1952François MauriacVoor het diepe spirituele inzicht en de artistieke intensiteit waarmee hij in zijn romans het drama van het menselijk leven heeft aangeboord. Originele taal: Frans.
1953Winston ChurchillVoor zijn meesterschap van historische en biografische beschrijvingen alsmede voor zijn briljante retoriek in het verdedigen van verheerlijkte menselijke waarden. Originele taal: Engels.
1954Ernest HemingwayVoor zijn meesterschap in de kunst van het vertellen, meest recentelijk gedemonstreerd in The Old Man and the Sea en voor de invloed die hij heeft uitgeoefend op de contemporaine stijl. Originele taal: Engels.
1955Halldór LaxnessVoor zijn levendige epische kracht die de grote narratieve kunst van IJsland heeft vernieuwd. Originele taal: IJslands.
1956Juan Ramón JiménezVoor zijn lyrische poëzie, die in de Spaanse taal een voorbeeld van grote spirituele en artistieke puurheid vormt. Originele taal: Spaans.
1957Albert CamusVoor zijn belangrijke literaire productie, die met heldere eerlijkheid de problemen van het menselijk bewustzijn van onze tijd belicht. Originele taal: Frans.
1958Boris PasternakVoor zijn belangrijke prestaties zowel in hedendaagse lyrische poëzie als in het domein van de grote Russische traditie van epos. Originele taal: Russisch.
1959Salvatore QuasimodoVoor zijn lyrische poëzie, die met klassiek vuur de tragische ervaring van het leven in onze tijd uitdrukt. Originele taal: Italiaans.
1960Saint-John PerseVoor de sterk gestegen vlucht en de beeldende fantasie van zijn poëzie die op een visionaire manier de eigentijdse condities reflecteert. Originele taal: Frans.
1961Ivo AndrićVoor de epische kracht waarmee hij de thema's volgde en het lot van de mensheid weergaf, onttrokken aan de geschiedenis van zijn land. Originele taal: Servo-Kroatisch.
1962John SteinbeckVoor zijn realistische en creatieve schrijven, dat sympathieke humor en scherpe sociale waarneming combineert. Originele taal: Engels.
1963George SeferisVoor zijn eminente lyrische schrijven, geïnspireerd door een sterke affiniteit met de Hellenistische cultuurwereld. Originele taal: Grieks.
1964Jean-Paul SartreVoor zijn werk dat, rijk aan ideeën en gevuld met de bezieling voor vrijheid en de zoektocht naar de waarheid, een verreikende invloed heeft uitgeoefend op onze tijd. Originele taal: Frans.
1965Michail SjolochovVoor de artistieke kracht en de integriteit met welke, in zijn epos van de Don, hij uitdrukking heeft gegeven aan een historische fase in het leven van het Russische volk. Originele taal: Russisch.
1966Nelly SachsVoor zijn diepgravende karakteristieke verhalende kunst met motieven uit het leven van Joden. Originele taal: Hebreeuws.
1966Sjmoeël Joseef AgnonVoor haar excellente lyrische en dramatische schrijven, dat het lot van Israël met aangrijpende kracht interpreteert. Originele taal: Duits.
1967Miguel Ángel AsturiasVoor zijn levendige literaire verwezenlijking, diepgeworteld in de nationale karakteristieken en tradities van de Indiaanse bevolking van Latijns-Amerika. Originele taal: Spaans.
1968Yasunari KawabataVoor zijn verhalend meesterschap, dat met grote gevoeligheid de essentie van de Japanse geest uitdrukt. Originele taal: Japans.
1969Samuel BeckettVoor zijn schrijven, dat - in nieuwe vormen voor roman en theater - in de armoede van de moderne mens zijn ware hoogte bereikt. Originele taal: Frans, Engels.
1970Aleksandr SolzjenitsynVoor de ethische kracht waarmee hij de onmisbare tradities van de Russische literatuur nastreefde. Originele taal: Russisch.
1971Pablo NerudaVoor een poëzie die met de energie van een elementaire kracht het lot en de dromen van een continent tot leven brengt. Originele taal: Spaans.
1972Heinrich BöllVoor zijn schrijven dat door zijn combinatie van een breed perspectief op zijn tijd en een fijnzinnige vaardigheid in karakterisering heeft bijgedragen aan de vernieuwing van de Duitse literatuur. Originele taal: Duits.
1973Patrick WhiteVoor een episch en psychologisch verhalende kunst die een nieuw continent geïntroduceerd heeft in de literatuur. Originele taal: Engels.
1974Eyvind JohnsonVoor een verhalende kunst, scherpzichtig in landen en tijden, in dienst van de vrijheid. Originele taal: Zweeds.
1974Harry MartinsonVoor vertellingen die de dauwdruppel vatten en de kosmos weerspiegelen. Originele taal: Zweeds.
1975Eugenio MontaleVoor zijn onderscheidende poëzie welke, met grote artistieke gevoeligheid, menselijke waarden heeft geïnterpreteerd bij een toekomstbeeld op het leven zonder illusies. Originele taal: Italiaans.
1976Saul BellowVoor het menselijk begrip en de subtiele analyse van contemporaine cultuur die in zijn werk worden gecombineerd. Originele taal: Engels.
1977Vicente AleixandreVoor een creatief poëtisch schrijven dat de menselijke conditie in de kosmos en de hedendaagse maatschappij belicht, tegelijkertijd de grote vernieuwing van de tradities in de Spaanse poëzie tussen de oorlogen vertegenwoordigend. Originele taal: Spaans.
1978Isaac Bashevis SingerVoor zijn gepassioneerde verhalende kunst welke, met wortels in de Pools-Joodse culturele traditie, universele menselijke condities tot leven brengt. Originele taal: Jiddisch.
1979Odýsseas ElýtisVoor zijn poëzie, welke, tegen de achtergrond van de Griekse traditie, met wellustige kracht en intellectuele helderheid de strijd van de moderne man voor vrijheid en creativiteit uiteenzet. Originele taal: Grieks.
1980Czesław MiłoszDie met compromisloos inzicht de menselijke conditie in een wereld van sterke conflicten vertolkt. Originele taal: Pools.
1981Elias CanettiVoor werken die gekenmerkt zijn door ruimdenkendheid, vindingrijkheid en artistieke kracht. Originele taal: Duits.
1982Gabriel García MárquezVoor zijn romans en korte verhalen, waarin het fantastische en het realistische zijn gecombineerd in een uitgebreid gecomponeerde verbeeldingswereld, welke het leven en de conflicten van een continent weerspiegelt. Originele taal: Spaans.
1983William GoldingVoor zijn romans welke, met de luciditeit van realistisch verhalende kunst en de diversiteit en universaliteit van mythen, de menselijke conditie in de hedendaagse wereld verlichten. Originele taal: Engels.
1984Jaroslav SeifertVoor zijn poëzie die begiftigd met frisheid en vindingrijkheid een verlossend beeld van de ontembare geest en veelzijdigheid van de mens verschaft. Originele taal: Tsjechisch.
1985Claude SimonWie in zijn roman de creativiteit van poëet en schilder combineert met een dieper besef van tijd in het afbeelden van de menselijke conditie. Originele taal: Frans.
1986Wole SoyinkaIn een breed cultureel perspectief en met poëtische boventoon het drama van het bestaan gestalte geeft. Originele taal: Engels.
1987Joseph BrodskyVoor een alles omarmend auteurschap, geïmpregneerd met een helderheid van denken en poëtische intensiteit. Originele taal: Russisch, Engels.
1988Nagieb MahfoezDie door geschakeerde werken - soms scherpzinnig realistisch, soms suggestief ambigu - een Arabische romankunst van algemeen menselijke waarde heeft gevormd. Originele taal: Arabisch.
1989Camilo José CelaVoor rijk en intensief proza, dat met ingehouden compassie een uitdagende visie op de kwetsbaarheid van de mens vormt. Originele taal: Spaans.
1990Octavio PazVoor gepassioneerd schrijven met een brede horizon, gekenmerkt door een weelderige intelligentie en humanistische integriteit. Originele taal: Spaans.
1991Nadine GordimerDie door haar magnifieke epos schrijven - in de woorden van Alfred Nobel - van zeer grote waarde is geweest voor de mensheid. Originele taal: Engels.
1992Derek WalcottVoor een poëtisch oeuvre met grote helderheid, gedragen door een historische visie die uit een multicultureel engagement is voortgekomen. Originele taal: Engels.
1993Toni MorrisonDie in romans gekarakteriseerd door visionaire kracht en poëtische inbreng een wezenlijke kant van de Amerikaanse werkelijkheid tot leven brengt. Originele taal: Engels.
1994Kenzaburo OëDie met poëtische kracht een fantasiewereld schept waarin leven en mythe verdicht worden tot een schokkend beeld van de huidige menselijke situatie. Originele taal: Japans.
1995Seamus HeaneyVoor werken van lyrische schoonheid en ethische diepte, die alledaagse wonderen en het levende verleden tot uitdrukking brengen. Originele taal: Engels.
1996Wisława SzymborskaVoor poëzie die met ironische precisie de historische en biologische context aan het licht laat komen in fragmenten van de menselijke werkelijkheid. Originele taal: Pools.
1997Dario FoDie in navolging van middeleeuwse hofnarren de macht geselt en de waardigheid van de onderdrukten hoog houdt. Originele taal: Italiaans.
1998José SaramagoDie met parabelen gedragen door verbeelding, compassie en ironie steeds weer de vluchtige werkelijkheid tastbaar maakt. Originele taal: Portugees.
1999Günter GrassWiens dartele zwarte fabels het vergeten gezicht van de geschiedenis portretteren. Originele taal: Duits.
2000Gao XingjianVoor een oeuvre van universele validiteit, bittere inzichten en taalkundige vindingrijkheid, dat nieuwe paden voor de Chinese roman en het Chinese toneel heeft geopend. Originele taal: Chinees.
2001V.S. NaipaulVoor het verenigen van scherpzinnige vertelling en onkreukbare waarneming in werken die ons de aanwezigheid van de verdrongen geschiedenis dwingen in te zien. Originele taal: Engels.
2002Imre KertészVoor zijn werk dat de broze ervaring van het individu hooghoudt tegen de barbaarse willekeur van de geschiedenis. Originele taal: Hongaars.
2003J.M. CoetzeeDie in ontelbare vermommingen gestalte geeft aan de overrompelende betrokkenheid van het outsiderschap. Originele taal: Engels.
2004Elfriede JelinekVoor haar muzikale stroom van stemmen en tegenstemmen in haar romans en toneelstukken die met een buitengewoon taalkundige geestdrift de absurditeit en onderwerpende kracht van de maatschappelijke clichés blootleggen. Originele taal: Duits.
2005Harold PinterDie in zijn toneelstukken de afgrond onder het alledaagse gezwets blootlegt en die de gesloten deur waarachter onderdrukking heerst loswrikt. Originele taal: Engels.
2006Orhan PamukDie in zijn zoektocht naar de melancholieke ziel van zijn geboortestad nieuwe symbolen voor de botsing en verstrengeling van culturen heeft ontdekt. Originele taal: Turks.
2007Doris LessingDie heldendichteres van de vrouwelijke ervaring, die met scepsis, vuur en visionaire kracht een verdeelde beschaving heeft bestudeerd. Originele taal: Engels.
2008J.M.G. Le ClézioAuteur van nieuwe vertrekpunten, poëtische avonturen en sensuele extase, ontdekker van een humaniteit buiten en onder de heersende beschaving. Originele taal: Frans.
2009Herta MüllerDie met poëtische verdichting en prozaïsche zakelijkheid het landschap van de ontheemden optekent. Originele taal: Duits.
2010Mario Vargas LlosaVoor het in kaart brengen van machtsstructuren en voor zijn scherpzinnige beelden van het verzet, de revolte en de nederlaag van het individu. Originele taal: Spaans.
2011Tomas TranströmerOmdat hij met zijn verdichtende, doorschijnende beelden ons een nieuwe toegang geeft tot de werkelijkheid. Originele taal: Zweeds.
2012Mo YanDie met zinsbegoochelend realisme in zijn volksverhalen verleden en heden doet versmelten. Originele taal: Chinees.
2013Alice MunroMeester van het hedendaagse korte verhaal. Originele taal: Engels.
2014Patrick ModianoVoor de herinneringskunst waarmee hij de meest ongrijpbare menselijke lotsbestemmingen heeft weten op te roepen. Originele taal: Frans.
2015Svetlana AleksijevitsjVoor haar veelstemmige werk, een monument voor lijden en moed in onze tijd. Originele taal: Russisch.
2016Bob DylanVoor het scheppen van nieuwe poëtische uitdrukkingsvormen in de grote Amerikaanse zangtraditie. Originele taal: Engels.
ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)