Home Made winter - Boven Van Yvette

Nieuwprijs: € 19.95

KORTE INHOUD

Home Made Winter is een boek vol comfort food. Het is de opvolger van het met lof en prijzen overladen Home Made en maakt samen met Home Made Zomer het jaar rond.

Voor dit boek maakte Yvette van Boven, geïnspireerd door haar jeugd in Ierland en haar regelmatige verblijf in Frankrijk, een verzameling van gerechten waar uw hart weer warm van wordt. Ze geeft eenvoudige recepten voor klassiekers waarvan iedereen dacht dat ze lastig te maken zijn, zoals kroketten, pulled pork of appelcider. Stap voor stap begeleidt zij u bij het maken van boter, ossenworst of bijvoorbeeld baileys. Ook komen de winterse feestdagen aan bod waar Yvette een speciale band mee heeft: plumpudding voor Kerstmis, colcannon met Halloween, galette des rois met Driekoningen.

Net als bij Home Made verzorgde Yvette alles aan dit uiterst persoonlijke kookboek zelf: ze deed de vormgeving, maakte de illustraties en bereidde alle gerechten voor de fotografie. De prachtige foto's werden gemaakt door haar man, fotograaf Oof Verschuren.

2015Taal: Nederlandszie alle details...
Nieuwprijs: € 19.95

Categorie

Details

2015Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.Illustrator: Oof Verschuren254 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9059566726ISBN-13: 9789059566729
Voeg toe aan wenslijstje