{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Filip Claus - Yves Desmet; Bernard Dewulf; Stefan Hertmans; Maarten Rabaey

een reisgids voor het land der blinden

KORTE INHOUD

Het lang verwachte overzichtsboek met het werk van Filip Claus.Sinds jaar en dag een hoofdrolspeler in de fotojournalistiek, vinger aan de pols en nooit verlegen om een duidelijk visueel statement. Dit boek brengt verschillende decennia in beeld, aangevuld met commentaren van onder meer Yves Desmet, Hugo Camps, Filip Roegiers en vele anderen."Mijn geheugen is een wereld van beelden die ik in de loop der jaren heb gezien, die mij hebben geraakt en die ik in mijn persoonlijke geheugenmapje met mooie foto's heb gezet. Daar zitten foto's tussen van Michiel Hendryckx, van Herman Selleslags, van Anton Corbijn, of van Cartier-Bresson. In datzelfde mapje sla ik ook die beelden op die nog nergens gedrukt stonden, soms ook beelden die ik alleen in mijn verbeelding heb gemaakt en waarop ik mijn fantasie kan loslaten. De beelden gaan op die manier een eigen leven leiden."[Filip Claus]

Details

Originele verkoopprijs: € 19.9Uitgever: WPG De Bezige Bij Antwerpen2010198 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9055449539ISBN-13: 9789055449538

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
Christian Van den HerrewegheGeraardsbergenParticuliere verkoperBetrouwbaarheid: 6 / 61 tot 2 dagen
- Vraag meer info aan verkoperHardcover - Eerste druk

€ 10
ERIK TONEN BOOKSAntwerpenProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 99 / 991 tot 3 dagen
- Vraag meer info aan verkoperHardcover

overzichtsboek met het werk van Filip Claus! Sinds jaar en dag een hoofdrolspeler in de fotojournalistiek, vinger aan de pols en nooit verlegen om een duidelijk visueel statement. Dit boek brengt verschillende decennia in beeld, aangevuld met commentaren van onder meer Yves Desmet, Hugo Camps, Filip Roegiers en vele anderen. "Mijn geheugen is een wereld van beelden die ik in de loop der jaren heb gezien, die mij hebben geraakt en die ik in mijn persoonlijke geheugenmapje met mooie foto's heb gezet. Daar zitten foto's tussen van Michiel Hendryckx, van Herman Selleslags, van Anton Corbijn, of van Cartier-Bresson. In datzelfde mapje sla ik ook die beelden op die nog nergens gedrukt stonden, soms ook beelden die ik alleen in mijn verbeelding heb gemaakt en waarop ik mijn fantasie kan loslaten. De beelden gaan op die manier een eigen leven leiden."[Filip Claus] Gebonden, hardcover, 32.7x24.9x2.2 cm geïllustreerd, nieuwstaat. ISBN 9789055449538. - Filip Claus, een reisgids voor het land der blinden,

€ 15
't BoekenmagazijnHasseltProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 100 / 1001 tot 7 dagen
Vraag meer info aan verkoperHardcover - Eerste druk

2010, 1e druk, 198 pp, gebonden In april 2010 brengt Ludion het lang verwachte overzichtsboek met het werk van Filip Claus! Sinds jaar en dag een hoofdrolspeler in de fotojournalistiek, vinger aan de pols en nooit verlegen om een duidelijk visueel statement. Dit boek brengt verschillende decennia in beeld, aangevuld met commentaren van onder meer Yves Desmet, Hugo Camps, Filip Roegiers en vele anderen. \n"Mijn geheugen is een wereld van beelden die ik in de loop der jaren heb gezien, die mij hebben geraakt en die ik in mijn persoonlijke geheugenmapje met mooie foto's heb gezet. Daar zitten foto's tussen van Michiel Hendryckx, van Herman Selleslags, van Anton Corbijn, of van Cartier-Bresson. In datzelfde mapje sla ik ook die beelden op die nog nergens gedrukt stonden, soms ook beelden die ik alleen in mijn verbeelding heb gemaakt en waarop ik mijn fantasie kan loslaten. De beelden gaan op die manier een eigen leven leiden."[Filip Claus] \nNieuwstaat.

€ 20

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)