Hoe ouder, hoe wijzer - S. Maclaine

mijn spirituele inzichten en gedachten

Originele nieuwprijs: € 22.5

KORTE INHOUD

Shirley MacLaine staat bekend als een onverschokken, onconventionele denker en waarheidszoeker. Haar nieuwe boek is een onweerstaanbare mix van anekdotes uit haar leven als Hollywood ster en het verhaal van haar zoektocht naar spirituele verlichting.

Shirley MacLaine schitterde in vele Hollywoodfilms, waaronder Terms of Endearment, Postcards from the Edge en Irma La Douce. Bij Forum verscheen eerder haar bestseller Voettocht naar Santiago de Compostela.

Shirley MacLaine heeft haar naam gevestigd als een onverschrokken, onconventionele denker en waarheidszoeker. Haar nieuwe boek is een onweerstaanbare mix van anekdotes uit haar leven als Hollywood-ster en het verhaal van haar levenslange zoektocht naar spirituele verlichting.

Op openhartige wijze gaat Shirley de confrontatie aan met de realiteit van het ouder worden, terwijl zij terugkijkt op de weg die zij is gegaan. Met haar zo kenmerkende gevoel voor humor behandelt ze de meest uiteenlopende onderwerpen, van voeding en gezondheid tot het leven na de dood.
2008Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 22.5

Categorie

Details

2008Uitgever: MeulenhoffVertaler: Peter de Rijk299 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022550060ISBN-13: 9789022550069