De Maagd - James Patterson

KORTE INHOUD

Het is 1917. Eeuwen zijn voorbijgegaan sinds de geboorte in de stal van Bethlehem en in Fatima is een grote menigte getuige van de verschijning van de Maagd Maria aan een klein meisje. Bij deze gelegenheid kondigt zij de komst aan van een nieuwe Jezus, een belofte maar tegelijkertijd een waarschuwing.

Het is 1987. De eerste tekenen van de voorspelling kondigen zich aan: duizenden slangen veroorzaken paniek in het Sierra
Madregebergte in Mexico, enorme kometen worden waargenomen die in duizelingwekkende snelheid naar de aarde storten, twee meisjes , één in Newport en de ander in Ierland, worden op mysterieuze wijze zwanger.

Dit zijn de eerste aanwijzingen, een serie raadselachtige gebeurtenissen die schijnbaar niet met elkaar in verband staan.

Maar één man herkent hierin de profetie van Fatima, de voorbodes van de Tweede Komst. De belofte zal worden ingelost, dat een maagd een nieuwe Redder zal baren... en dat het andere kind de mensheid zal willen vernietigen. Een duivelse voorspelling komt uit en de wereld houdt haar adem in...
Lees verder...
1981Taal: Nederlandszie alle details...

Details

1981Uitgever: Reed Business224 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9010036359ISBN-13: 9789010036353
Voeg toe aan wenslijstje