Niet morgen maar nu - Wayne W. Dyer

naar een nieuwe kijk op jezelf, naar een completer functioneren.

KORTE INHOUD

In dit boek zet dr. W. Dyer uiteen, hoe elk mens zijn mentale 'achilleshielen' heeft, bewust of onbewust; hij vertelt in algemeen begrijpelijke taal hoe hij deze zwakheden - waardoor de mens zichzelf ernstig te kort doet en vaak ongemerkt kwelt - op kan sporen en hoe hij in het dagelijks leven de kracht en inspiratie kan vinden waar zijn 'kwetsbare plekken' hem altijd van afgehouden hebben.
Dr. Dyer gaat uit van de jongste psychologische visies op mens en wereld, en van de ervaringen uit de praktijk zoals die de laatste jaren massaal toegankelijk zijn geworden door de brede stroom van psychotherapeutische literatuur.
Maar zijn taal is niet die van de geleerde. Schijnbaar moeiteloos maakt hij de vele verworvenheden van de moderne psychotherapie toegankelijk voor iedere lezer, die niet ten volle tevreden is over zijn bestaan en naar een uitweg of een oplossing zoekt.
Dat dr. Dyer in zijn opzet is geslaagd, blijkt wel uit het ongekende succes van zijn boek in de Verenigde Staten. Ook in ons land zal 'Niet morgen, m...
1983Taal: Nederlandszie alle details...
Voeg toe aan wenslijstje

Details

1983Uitgever: Bruna205 paginasTaal: Nederlands