Standplaats Paramaribo - N. Jurna

KORTE INHOUD

'Het was het ANP. Of het klopte dat ik degene was die de foto's van Philomena boven water had gehaald. En hoe ik er aan kwam. Ik was verbaasd. Waren de foto's dan al in de pers verschenen? Was de - uitzending al geweest? Ik zei dat ik inderdaad aan de foto's was gekomen maar dat ik niet kon prijsgeven wie mijn bron was. Toen ik had opgehangen ging de telefoon weer en was het NOVA. Het kon niet anders dan dat het zes uur nieuws iets had.'
In Van onze correspondent. Standplaats Paramaribo beschrijft Nina Jurna hoe het is te leven en te werken als correspondent in Suriname. Het is een persoonlijk en journalistiek relaas over indrukken en ervaringen in een land met een unieke mix van verschillende culturen aan de rand van een onmetelijk oerwoud.
Nina Jurna is correspondent voor het RTL Nieuws en de GPD. Daarnaast regisseert ze documentaires en is ze als producer en researcher betrokken bij verschillende programma's voor de Publieke Omroep. Ze publiceerde in het Parool, Opzij en de Nieuwe Revue. Samen met haar vriend (en cameraman) heeft ze een film en mediabedrijf in Paramaribo. In 2000 verhuisde ze naar Suriname.
Lees verder...
2007zie alle details...

Details

2007Uitgever: Stichting LM PublishersReeks: Van onze correspondent205 paginasISBN-10: 9068325736ISBN-13: 9789068325737
Voeg toe aan wenslijstje