Nachtrituelen - Michael Gruber

Nieuwprijs: € 18.95

KORTE INHOUD

Jane Doe was een veelbelovende antropologe en een expert op het gebied van sjamanisme. Nu is ze slechts een schaduw. Na haar geveinsde zelfmoord neemt ze een andere identiteit aan en leeft ze samen met een klein meisje dat ze moet beschermen in Miami. Iedereen denkt dat ze dood is...Of dat hoopt ze tenminste.

Dan begint het moorden. een reeks rituele slachtingen schrikt heel Miami op. Jimmi Paz, de Cubaans-Amerikaanse rechercheur die de zaak onderzoekt, tast volkomen in het Duister. Er zijn getuigen, maar deze kunnen zich bijna niets herinneren, alsof hun geheugen is gewist, alsof er een vloek op hen rust.

Eveneens bizar is de aaneenschakeling van aanwijzingen die Paz ontdekt: een mysterieuze amulet, onbekende verdovende middelen in de lichamen van de slachtoffers en een eeuwenoud document over een geheime plek in het hart van Afrika.

De sporen leiden Paz regelrecht naar de gevluchte Jane Doe, en dwingen haar in te zien dat de duisternis die ze probeerde te ontvluchten haar genadeloos achtervolgt. Als zij en Pa...
2006Taal: Nederlandszie alle details...
Nieuwprijs: € 18.95

Categorie

Details

2006Uitgever: Meulenhoff Boekerij416 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022543773ISBN-13: 9789022543771
Voeg toe aan wenslijstje