Niet perfect toch content - Meredith Van Overloop

wat mensen kunnen leren va n andere dieren

Nieuwprijs: € 24.95

KORTE INHOUD

Niet perfect, toch content is een boek dat je niet moet lezen. Want je moét al zoveel. Heb je ook het gevoel dat je zoveel ballen in de lucht houdt? Wil je graag dat àlles perfect is? En word je daar soms niet heel erg moe van? Meredith en haar 23 dieren nodigen je uit om opnieuw te leven volgens onze instincten, op het ritme van de seizoenen, puur, en met een mildere, meer aanvaardende blik.
Met een knipoog laat Meredith je anders kijken naar onze dagelijkse problemen en levensvragen. De natuur en de dieren tonen ons dat het leven bestaat uit afwisselende periodes: van versnellen en vertragen, van opbouwen en tot rust komen, van loslaten en opnieuw beginnen.

'In onze eindeloze zoektocht naar geluk, vind ik het interessant om te denken dat ons bewustzijn en de mogelijkheid om dagelijks tientallen keuzes te maken, ons soms eerder in de weg staan dan dat ze ons werkelijk verder helpen. Ik kijk soms naar mijn hond en wou dat ik - al was het maar voor een minuutje - op die manier in het moment kon leven en tevreden...
2015Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Nieuwprijs: € 24.95

Categorie

Details

2015Uitgever: Witsand Uitgevers240 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9492011158ISBN-13: 9789492011152
Voeg toe aan wenslijstje