De noodkreet in de fles. - Jussi Adler-Olsen

Originele nieuwprijs: € 10

KORTE INHOUD

Afdeling Q werkt aan de oplossing van een reeks mysterieuze branden, maar krijgt dan de melding van Schotse collega’s dat ze een flesje hebben gevonden. Dit bevat een stukje papier dat met bloed is beschreven en slechts gedeeltelijk te lezen is. Langzaam maar zeker weten brigadier Mørck en zijn assistent Assad het bericht te duiden: het is een in 1996 geschreven schreeuw om hulp in verband met de ontvoering en verdwijning van twee jongens. Mørck en Assad raken op deze manier betrokken bij een gruwelijke zaak van verdwenen kinderen die door hun ouders nooit als vermist zijn opgegeven.

De noodkreet in de fles is het derde deel uit de Serie Q van Jussi Adler-Olsen. De reeks verdreef in Denemarken de Millennium-trilogie van Stieg Larsson van de topdrieposities. In Nederland zijn er van de De vrouw in de kooi en De fazantenmoordenaars samen al meer dan 75.000 exemplaren verkocht.

De noodkreet in de fles is onderscheiden met De Glazen Sleutel, de belangrijkste thrillerprijs van Scandinavië.

‘[De] boeken [van Adler-Ols...
2010Taal: Nederlandszie alle details...

Dit boek staat op 1 wenslijstjes

Originele nieuwprijs: € 10

Categorie

Details

2010Uitgever: PrometheusVertaler: Kor De VriesReeks: Serie Q494 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9044615998ISBN-13: 9789044615999