Lichte aardschokken - Jennifer Weiner

KORTE INHOUD

Jennifer Weiner veroverde de wereld met haar succesvolle romans Goed in bed en In haar schoenen. Nu verschijnt haar hilarische derde roman Lichte aardschokken, het verhaal van drie bevriende jonge vrouwen die ontdekken hoe het moederschap hun leven en hun relaties met familie en vrienden verandert.

Weiner vertelt over de levens van Kelly, een evenementenorganisator met een overvolle agenda, die alle ontwikkelingen van haar baby op een spreadsheet bijhoudt en hoopt dat haar werkloze man eindelijk een baan vindt; Becky, een ambitieuze chef-kok met een schattig dochtertje, een overspannen man en een valse schoonmoeder; en Ayinde, gelukkig getrouwd met een beroemde basketballer, tot de combinatie van de komst van een baby en overspelhaar huwelijk in gevaar brengt. Tussen deze drie vrouwen ontstaat een hechte vriendschap, terwijl ze hun leven op orde proberen te houden.

Lichte aardschokken is een ontroerende, grappige en inspirerende roman over vriendschap, liefde en moederschap van een opmerkelijk getalenteerd auteur.
Lees verder...
2004Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2004Uitgever: Uitgeverij Prometheus383 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 904460466XISBN-13: 9789044604665
Voeg toe aan wenslijstje