{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

De liefde bedrijven - J.P. Toussaint

KORTE INHOUD

Brusselse cineast en auteur van De badkamer schrijft stilistisch pareltje over een wanhopige liefde

De liefde bedrijven is het geestige en ontroerende verhaal over een wanhopige liefde. De verteller van het verhaal begeleidt zijn vriendin Marie - een succesvol modeontwerpster – naar Tokio, waar zij haar creaties gaat tentoonstellen. Het stel raakt verwikkelt in een intrigerend spel van aantrekking en afstoting tegen de achtergrond van het prachtig beschreven grotestadsleven. Een pikant detail is dat de verteller sinds kort een flesje zoutzuur heeft gekocht dat hij altijd bij zich draagt en dat hem een geruststellend gevoel geeft wanneer hij zich geen raad weet met een situatie. Maar hun liefde, zoals in alle tragedies, is al op de eerste bladzijden gedoemd te mislukken.

Jean-Philippe Toussaint bewijst met deze nieuwe roman stilistisch op eenzame hoogte te staan. Op meesterlijke wijze balanceert hij tussen ernst en humor.

De Brusselse schrijver en cineast Jean-Philippe Toussaint (1957) studeerde politieke wetenschappen in Parijs. Tegenwoordig woont hij met zijn vrouw en dochter op Corsica. Van zijn eerste roman De badkamer werden in Frankrijk meer dan 60.000 ex. verkocht.

Koop vanaf € 5
Goodreads Rating 3.58

Categorie

FictieRomans en literatuur

Details

Originele verkoopprijs: € 14.95Uitgever: Prometheus, Uitgeverij2004154 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9035125576ISBN-13: 9789035125575

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
BartAffligemParticuliere verkoper1 tot 7 dagen
- Vraag meer info aan verkoperBoek

€ 5
Anna BlumeEvereParticuliere verkoperBetrouwbaarheid: 100 / 1001 tot 7 dagen
- Vraag meer info aan verkoperSoftcover

€ 7

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)