{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

 • Betaal online of cash
 • Zekerheid en retourbeleid
 • Van antiquariaat tot modern
 • Geen zogenaamde servicekost
 • Geen verborgen verzendkosten
 • Klantenservice (mail en telefoon)
 • Verzending of afhaling bij verkoper
 • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
 • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Gevangen - H. Hovens

  KORTE INHOUD

  Vincent en Paul zijn allebei computerfreaks. Paul ontwerpt in zijn vrije tijd virtual-realityspellen en Vincent mag deze dan uitproberen. Paul ontwerpt deze spellen, omdat het veel geld zou opbrengen op de markt. Het v.r.spel is bijna af. s’avonds komt er een ex-collega van het werk van Paul bij het kasteel en schakelt het alarm uit. Hij sluipt naar binnen en neemt het v.r.spel mee. Als iedereen terug komt ontdekken ze dat het v.r.spel weg is. Aan het einde van het verhaal hebben ze het v.r.spel weer terug. En is de ex-collega verdronken. Hoe dat komt lees je in “Gevangen” van Cyberzone.

  Paul is in het begin een leuke vriend en is aardig, maar in de loop van het verhaal werd hij steeds mopperig. Want het v.r.spel is weg en de politie niet wilde helpen het terug te vinden.

  Vincent is niet er zeker van zichzelf meestal blij, omdat hij Paul’s v.r.spellen mag uitproberen. En bij zijn nieuwste v.r.spel zit er een foutje in en word je gehypnotiseerd. Het v.r.spel word gestolen en hij en zijn vrienden gaan het terug halen en door dat avontuur krijgt Vincent meer zelfvertrouwen.

  De andere belangrijke personen:
  Lex: Toffe jongen die in een discotheek als dj werkt.
  Assie: Enthousiaste meid die van alles wilt weten over het v.r.spel.
  Chantal: Vincents buurmeisje die Vincent wel leuk vindt.
  Dick: Vincents broertje die vaak in narigheid terechtkomt.
  Mr. Bosman: ex-collega van Paul zijn werk wilt het v.r.spel stelen en op de markt gaan verkopen.

  Details

  Originele verkoopprijs: € 6.42Uitgever: Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.1997125 paginasTaal: NederlandsReekstitel: CyberZoneISBN-10: 9020624113ISBN-13: 9789020624113

  REVIEWS VAN DIT BOEK

  ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
  BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
  KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
  BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
  BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
  Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
  KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
  GEWONE GELEZEN STAAT
  BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
  KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
  MATIGE STAAT
  BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
  KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
  BESCHADIGDE STAAT
  BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
  KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

  Al een account?

  Nog geen account?

  Nog geen account?

  Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

  Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

  Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

  Zoek tussen het grote aanbod.

  Boeken kopen

  Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

  Wenslijstje maken

  Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

  Boeken verkopen

  Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

  Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)