Een onafwendbaar einde - Elizabeth George

Originele nieuwprijs: € 22.95

KORTE INHOUD

Dit is de angstaanjagende openingszin van de nieuwe thriller van Elizabeth George. Een beklemmend verhaal over kinderen die door hun milieu en familieomstandigheden van hun toekomst beroofd dreigen te worden.
Toby is zeven, Joel elf en Ness vijftien wanneer hun grootmoeder hen dumpt op de stoep van hun tante Kendra. Kendra Osborne, een mooie vrouw van veertig, heeft weinig omkijken naar de schuchtere Joel en de geestelijk gehandicapte Toby. Joel is op school een vaak gepeste eenming, die zich plichtsgetrouw over zijn broertje ontfermt. Hun zusje Ness daarentegen, daalt steeds verder af in een wereld van junks, dealers en geweld.
Als Joel en Toby op een dag in elkaar worden geslagen, zoek Joel bescherming bij een ex-vriendje van Ness. Maar deze crimineel vraagt daar wel iets voor terug en Joel slaat daarmee een pad in dat regelrecht naar een desastreuze ontknoping leidt.
2006Taal: Nederlandszie alle details...
Originele nieuwprijs: € 22.95

Categorie

Details

2006Uitgever: BrunaVertaler: GERT-JAN KAMER EN MARGA BLANKESTIJNReeks: Inspecteur Lynley-mysterie551 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9022987353ISBN-13: 9789022987353